Vers vlees, zonder tussenpersonen.
Plaats nu uw bestelling.

09 369 03 46

Uw ambachtelijke slagerij in Wetteren
Keurslager Schalck

Bij Keurslager Schalck, uw slagerij in Wetteren, koopt u vers vlees bij de producent zelf in een familiale sfeer.
Wij bieden de kortste weg van de riek tot uw bord zonder distributie en andere tussenpersonen, omdat vers het lekkerst is.

Keurslager Schalck - Slagerij Keurslager Schalck - Slagerij

Charcuterie en rundsvlees

Wij staan onder meer bekend omwille van onze huisgemaakte charcuterie en omwille van onze gebraden kalfskoek, een echt streekproduct. De dagschotels en feestmenu’s worden door onszelf bereid. En we zijn zeer sterk in koude buffetten en charcuterieschotels. Onze specialiteit is ons rundsvlees wit-blauw gerijpt "Fokkerij Lozen Boer". Ons vers vlees, type Dikbil van Vlaanderen, wordt van kop tot staart versneden in eigen atelier.

Veertig jaar ervaring

Wij bestaan intussen veertig jaar als ambachtelijke beenhouwerij. Een echte familiale kmo met één doel: kwaliteit en dit op de meest ambachtelijke manier. Sinds 2016 zijn we erkend ambachtelijk. Antoine is voorzitter van de regionale Beenhouwersgilde Wetteren, de Breydelzonen en Steven is lid van de Belgische keurslagers, werkgroep Kreatief.

Gratis levering aan huis

Wij leveren kwaliteit, elke dag opnieuw. Wij kiezen voor Vlaamse leveranciers, Vlaamse boeren dit om ecologische redenen. Wij steunen de Vlaamse agricultuur. Uw vlees bestellen kan nu ook online via onze website. U kunt de bestelling vervolgens komen afhalen of wij leveren gratis aan huis. Heeft u vragen voor Keurslager Schalck, uw slagerij in Wetteren? Stel uw vraag dan gerust. Wij laten snel iets van ons horen.