Vers vlees, zonder tussenpersonen.
 

09 369 03 46

Koud buffet voor uw feesten en feest folder

Als u binnenkort iets vieren heeft, dan moet u zeker eens onze buffetten bekijken. Ons koud buffet in Wetteren is bijvoorbeeld een echte aanrader. Aan scherpe prijzen krijgt u een uitgebreid aanbod. Maar daarnaast heeft Keurslager Schalck nog heel wat andere opties.

Koud buffet aan 26.5 euro p.p. (minstens 4personen)

  • rauwe Wetthra ham met meloen
  • gekookte beenham met asperges
  • keurslagerspatè
  • salami
  • filet de sax met rood fruit en witte druiven
  • rundsrookvlees met aardbei
  • ambachtelijk kipwit met ananas
  • varkensgebraad
  • perzik met tonijn
  • vergezeld van pastasalade
  • aardappel in tartaarsaus
  • grijze garnaal tomaat +3.5€/pp
  • gerookte zalm +2€/pp
  • gerookte heilbot +2€/pp

Nieuw Italiaans buffet aan 28 euro p.p.(minstens 4 personen)

  • vitello tonato en zijn garnituur
  • tomaat mozarella
  • parmaham Piotossini met meloen
  • toscaanse wijnsalami, zongedroogde tomaat
  • mozarella balletjes met pancetta
  • gedroogde carpaccio
  • gerookte zalm met ajuinsnippers  +2€/pp
  • tomaat garnaal +3.5€/pp
  • 2 Italiaanse pastasalades
  • tapas +5.5€/pp

 

Eindejaarsfolder

Warme aperitiefhapjes

  • Opgevulde ovenhapjes met kaas, kaas en hesp, kippenvulling en garnaalgarnituur
  • mini worste broodjes
  • Kippendrums, ....
  • Kleine pizza's
  • oesters fine champagne

Warme voorgerechten

  • Koninginnenhapje
  • Kaas met hamrolletje
  • Kaas- of garnaalkroketten
  • Nieuw: kroketten met kalfszwezeriken
  • Sint-jakobschelp
  • Scampi van het huis

Proef onze huisgemaakte soepen

  • Tomatensoep met balletjes
  • Aspergeroomsoep, champignonsoep, witloofsoep, preisoep, kervelsoep
  • pompoensoep, minestronesoep

Onze bekende specialiteiten

  • Rundspecialiteiten: entrecote, côte à l'os, malse rosbief,...
  • Het allerfijnste kalfsgebraad van het dikbilras, ook kalfsmedaillon, kalfsfilet pur, kalfskotelet...
  • Varkenshaasje of een heerlijk varkensgebraadje eventueel gefarceerd
  • Lamsbout, -kroon of -koteletten
  • De reeds bekende "Roze Big Hammetjes"
  • Kip, kipfilet, kippenbillen,...
  • Opgevulde kwartels met druivengarnituur
  • Specialiteit: ovenklare gevulde hoevekalkoen of opgevulde kalkoenfilet
  • Wild: hertenkalf, haas, everzwijn, fazant, patrijs, bosduif, eend, parelhoen, kwartels,...

Gezelligheidsschotels

  • Fondue: Runds- en kalfsvlees, varkenshaasje, kip en fantasieballetjes (en indien gewenst lamskoteletje)
  • Gourmet: Runds- en kalfsvlees, lamskroon, kipsaté, chipolata, gouda, kaasrolletje, ardennersteak en kalfszwezerik
  • Steengrill: Runds- en kalfsvlees, lamskroon, varkenshaasje, kipsaté, kalkoenlapje, keurburger en chipolata
  • filetgourmet: hertekalf, parelhoenfilet, everzwijnfilet, eendfilet, fazantfilet,rundsfilet mignon, kalfsfilet mignon en zwezerik

 ** Bijhorende sausjes te verkrijgen: cocktail, curry, peper, tartaar, looksaus, pikante saus, champignonsaus, bearnaisesaus.

Koude aperitiefhapjes

  • De allerfijnste belegde aperitieftoastjes met:krab, primeursla, kipsla, kip-curry, garnaalsla, langoustinesla, tonijnsla, préparé, finesse, paté, eend met porto,...
  • Schaaltjes met pasta, vis, salades
  • Tapas: worstjes, katerhapjes, peppadew, peperoni, ansjovisspiesjes
  • Nieuw: Feestelijke mini-brochette van mozzarella, olijven en zongedroogde tomaatjes

Koude voorgerechten

  • trio van paté met notenbrood ;Pave Royal (getruffeerde mousse van eend), huisgemaakte fazant- en haaspaté met garnituur
  • Foie Gras
  • Mousse van eend
  • Perigordelle
  • Ham- of zalmmousse, wildpastei (fazant, haas, eend, jonge duif, ...)
  • Parmaham PIOTOSSINI
  • Aanrader: Carpaccio van uiterst fijn gesneden rundsvlees wit-blauw

Bereide hoofdgerechten

  • Parelhoenfilet met druivensaus
  • Konijnenbout met bier
  • Hertragout met portosaus en peertjes in rode wijn
  • eendebout met zoet zure saus
  • Osso bucco van het huis
  • kalfsfricassee
  • carbonade van wangetjes(van een mals zwijntje)

Aardappelbereidingen

  • Huisbereide aardappelkroketten
  • Huisbereide gratinaardappelen
  • Voorgebakken frietjes

Wok 4 gangen

  • Scampi met tomaat en champignons in de roomsaus
  • Kalfsvlees met sojascheuten en krielaardappelpartjes in pepersaus
  • Varkenshaasje met tagliatelle en paprika in zigeunersaus
  • Oosterse kip met Indische rijst en ananas in een zoetzure saus
Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Alles weigeren
Instellingen aanpassen
Sta alles toe