Koud buffet voor uw feesten en feest folder
Als u binnenkort iets vieren heeft, dan moet u zeker eens onze buffetten bekijken. Ons koud buffet in Wetteren is bijvoorbeeld een echte aanrader. Aan scherpe prijzen krijgt u een uitgebreid aanbod. Maar daarnaast heeft Keurslager Schalck nog heel wat andere opties.
Koud buffet aan 25 euro p.p. (minstens 4personen)
- rauwe Wetthra ham met meloen
- gekookte beenham met asperges
- keurslagerspatè
- salami
- filet de sax met rood fruit en witte druiven
- rundsrookvlees met aardbei
- ambachtelijk kipwit met ananas
- varkensgebraad
- perzik met tonijn
- vergezeld van pastasalade
- aardappel in tartaarsaus
- grijze garnaal tomaat +3.5€/pp
- gerookte zalm +2€/pp
- gerookte heilbot +2€/pp
Nieuw Italiaans buffet aan 27 euro p.p.(minstens 4 personen)
- vitello tonato en zijn garnituur
- tomaat mozarella
- parmaham Piotossini met meloen
- toscaanse wijnsalami, zongedroogde tomaat
- mozarella balletjes met pancetta
- gedroogde carpaccio
- gerookte zalm met ajuinsnippers +2€/pp
- tomaat garnaal +3.5€/pp
- 2 Italiaanse pastasalades
- tapas +4.5€/pp
Eindejaarsfolder
Warme aperitiefhapjes
- Opgevulde ovenhapjes met kaas, kaas en hesp, kippenvulling en garnaalgarnituur
- mini worste broodjes
- Kippendrums, ....
- Kleine pizza's
- oesters fine champagne
Warme voorgerechten
- Koninginnenhapje
- Kaas met hamrolletje
- Kaas- of garnaalkroketten
- Nieuw: kroketten met kalfszwezeriken
- Sint-jakobschelp
- Scampi van het huis
Proef onze huisgemaakte soepen
- Tomatensoep met balletjes
- Aspergeroomsoep, champignonsoep, witloofsoep, preisoep, kervelsoep
- pompoensoep, minestronesoep
Onze bekende specialiteiten
- Rundspecialiteiten: entrecote, côte à l'os, malse rosbief,...
- Het allerfijnste kalfsgebraad van het dikbilras, ook kalfsmedaillon, kalfsfilet pur, kalfskotelet...
- Varkenshaasje of een heerlijk varkensgebraadje eventueel gefarceerd
- Lamsbout, -kroon of -koteletten
- De reeds bekende "Roze Big Hammetjes"
- Kip, kipfilet, kippenbillen,...
- Opgevulde kwartels met druivengarnituur
- Specialiteit: ovenklare gevulde hoevekalkoen of opgevulde kalkoenfilet
- Wild: hertenkalf, haas, everzwijn, fazant, patrijs, bosduif, eend, parelhoen, kwartels,...
Gezelligheidsschotels
- Fondue: Runds- en kalfsvlees, varkenshaasje, kip en fantasieballetjes (en indien gewenst lamskoteletje)
- Gourmet: Runds- en kalfsvlees, lamskroon, kipsaté, chipolata, gouda, kaasrolletje, ardennersteak en kalfszwezerik
- Steengrill: Runds- en kalfsvlees, lamskroon, varkenshaasje, kipsaté, kalkoenlapje, keurburger en chipolata
- filetgourmet: hertekalf, parelhoenfilet, everzwijnfilet, eendfilet, fazantfilet,rundsfilet mignon, kalfsfilet mignon en zwezerik
** Bijhorende sausjes te verkrijgen: cocktail, curry, peper, tartaar, looksaus, pikante saus, champignonsaus, bearnaisesaus.
Koude aperitiefhapjes
- De allerfijnste belegde aperitieftoastjes met:krab, primeursla, kipsla, kip-curry, garnaalsla, langoustinesla, tonijnsla, préparé, finesse, paté, eend met porto,...
- Schaaltjes met pasta, vis, salades
- Tapas: worstjes, katerhapjes, peppadew, peperoni, ansjovisspiesjes
- Nieuw: Feestelijke mini-brochette van mozzarella, olijven en zongedroogde tomaatjes
Koude voorgerechten
- trio van paté met notenbrood ;Pave Royal (getruffeerde mousse van eend), huisgemaakte fazant- en haaspaté met garnituur
- Foie Gras
- Mousse van eend
- Perigordelle
- Ham- of zalmmousse, wildpastei (fazant, haas, eend, jonge duif, ...)
- Parmaham PIOTOSSINI
- Aanrader: Carpaccio van uiterst fijn gesneden rundsvlees wit-blauw
Bereide hoofdgerechten
- Parelhoenfilet met druivensaus
- Konijnenbout met bier
- Hertragout met portosaus en peertjes in rode wijn
- eendebout met zoet zure saus
- Osso bucco van het huis
- kalfsfricassee
- carbonade van wangetjes(van een mals zwijntje)
Aardappelbereidingen
- Huisbereide aardappelkroketten
- Huisbereide gratinaardappelen
- Voorgebakken frietjes
Wok 4 gangen
- Scampi met tomaat en champignons in de roomsaus
- Kalfsvlees met sojascheuten en krielaardappelpartjes in pepersaus
- Varkenshaasje met tagliatelle en paprika in zigeunersaus
- Oosterse kip met Indische rijst en ananas in een zoetzure saus