Als u binnenkort iets vieren heeft, dan zijn de buffetten in Wetteren van keurslager Schalck zeker een goed idee. Het koude buffet in een echte aanrader, een uitgebreid assortiment van delicatessen. Of maak een keuze uit één van de andere opties, voor elke smaak is een ruime keus.
Ontdek, proef en geniet van de volgende buffetten:
koud buffet aan 30.95 € p.p. (minstens 4 personen)
- Rauwe Wetthra ham met meloen
- Gekookte beenham met asperges
- Keurslagerspaté
- Salami
- Runderrookvlees
- Ambachtelijk kippenwit
- Gebraden kalfskoek, een erkend streekproduct
- Varkensgebraad
- Perzik met tonijn
- Vergezeld van pastasalade en aardappelsalade
- Groenten- en fruitschotel
- Tomaat garnaal +7 €/pp
- Gerookte zalm +4.5 €/pp
- Gerookte heilbot +5 €/pp
Nieuw italiaans buffet aan 31.5 euro p.p.(minstens 4 personen)
- Vitello tonato en zijn garnituur
- Tomaat mozzarella
- Parmaham Piotossini met meloen
- Toscaanse wijnsalami + zongedroogde tomaat
- Pancetta
- Chorizo
- Gedroogde carpaccio met Parmezaanse kaas
- Gerookte zalm met ajuinsnippers +4.5 €/pp
- Tomaat garnaal +6.5 €/pp
- 2 Italiaanse pastasalades
- Groenten assortiment
Eindejaarsfolder:
Warme aperitiefhapjes
- Opgevulde ovenhapjes met kaas, kaas en hesp, kippenvulling en garnaalgarnituur
- Mini worsten broodjes
- Kippendrums
- Kleine pizza's
- Oesters fine champagne
Warme voorgerechten
- Koninginnenhapje
- Kaas met ham rolletje
- Kaas- of garnaalkroketten
- Nieuw: kroketten met kalfszwezeriken
- Sint-jakobsschelp
- Scampi van het huis
Huisgemaakte soepen
- Tomatensoep met balletjes
- Aspergeroomsoep, champignonsoep, witloofsoep, preisoep, kervelsoep
- pompoensoep, minestronesoep
Onze bekende specialiteiten:
Rundspecialiteiten: entrecote, Côte à l'os, malse rosbief
- Het allerfijnste kalfsgebraad van het dikbil ras, ook kalfsmedaillon, kalfsfilet pur, kalfskotelet
- Varkenshaasje of een heerlijk varkensgebraad eventueel gefarceerd
- Lamsbout, -kroon of -koteletten
- De reeds bekende "Roze Big Hammetjes"
- Kip, kipfilet, kippenbillen
- Opgevulde kwartels met druivengarnituur
Specialiteit: ovenklare gevulde hoevekalkoen of opgevulde kalkoenfilet
Wild: hertenkalf, haas, everzwijn, fazant, patrijs, bosduif, eend, parelhoen, kwartels, ...
Gezelligheidsschotels
- Fondue: Runds- en kalfsvlees, varkenshaasje, kip en fantasieballetjes (en indien gewenst lamskoteletje)
- Gourmet: Runds- en kalfsvlees, lamskroon, kipsaté, chipolata, Gouda, kaasrolletje, Ardennesteak en kalfszwezerik
- Steengrill: Runds- en kalfsvlees, lamskroon, varkenshaasje, kipsaté, kalkoenlapje, keurburger en chipolata
- Filetgourmet: hertenkalf, parelhoenfilet, everzwijnfilet, eendfilet, fazantfilet, rundsfilet, mignon, kalfsfilet, mignon en zwezerik
- Extra sauzen te bestellen: cocktail, curry, peper, tartaar, looksaus, pikante saus, champignonsaus, bearnaisesaus.
koude aperitiefhapjes
De lekkerste belegde aperitieftoastjes met: Krab, primeursla, kipsalade, kip-curry, garnaalsalade, langoustinesalade, tonijnsalade, préparé, finesse, paté, eend met porto
- Schaaltjes met pasta, vis en salades
- Tapas: worstjes, katerhapjes, peppadew, peperoni, ansjovisspiesjes
- Nieuw: Feestelijke mini-brochette van mozzarella, olijven en zongedroogde tomaatjes
koude voorgerechten
Trio van paté met notenbrood: Pave Royal (getruffeerde mousse van eend), huisgemaakte fazant- en haaspaté met garnituur
- Foie Gras
- Mousse van eend
- Perigordelle
- Ham- of zalmmousse,
- Wildpastei (fazant, haas, eend, jonge duif, ...)
- Parmaham PIOTOSSINI
- Aanrader: Carpaccio van uiterst fijn gesneden rundvlees wit-blauw gerijpt "Fokkerij Lozen Boer"
Bereide hoofdgerechten
- Parelhoenfilet met druivensaus
- Konijnenbout met bier
- Hertragout met portosaus en peertjes in rode wijn
- Eendenbout met zoet zure saus
- Osso bucco van het huis
- kalfsfricassee
- Karbonade van wangetjes (van een mals zwijntje)
- Aardappelbereiding
- Huisbereide aardappelkroketten
- Huisbereide gratinaardappelen
- Voorgebakken frietjes
Wok 4 gangen
- Scampi met tomaat en champignons in de roomsaus
- Kalfsvlees met sojascheuten en krielaardappelpartjes in pepersaus
- Varkenshaasje met tagliatelle en paprika in zigeunersaus
- Oosterse kip met Indische rijst en ananas in een zoetzure saus
Meer informatie
Wees van harte welkom bij Keurslager Schalck om de vele mogelijkheden te bespreken. Bezoek ook eens de pagina’s specialiteiten, fondue-gourmet-steengrill, wokschotels, dagschotels, Teppanyaki, menu’s, tapas of belegde mini sandwiches voor meer details. Vertrouw op een eersteklas kwaliteit voor alle huisbereide gerechten en vleesproducten van eigen kweek. Neem voor al uw vragen of meer informatie contact op, u wordt altijd snel te woord gestaan.