Menu
onze specialiteit met onze verse huisgemaakte kroketten

Italiaans buffet

Huisgemaakte charcuterieschotel/koud buffet (23 € per persoon)

Rauwe Wettra ham met meloen

Gekookte beenham met asperges

Keurslagerspaté op een witloofbedje, salami, terrine van rauwe ham en filet de sax

gebraden kalfskoek: streekproduct

 Runderrookvlees wit-blauw

Ambachtelijk kipwit met ananas

Tomaat garnaal  (+3€ per pers.)

Gerookte zalm (+2€ per pers.)

Gerookte heilbot (+2€ per pers.)

Alles wordt vergezeld van pastasalade en krieltjes in tartaarsaus. 

Het koud buffet wordt afgewerkt met heerlijke verse groenten en seizoensfruit. 

 

Nieuw: Italiaans buffet (26 € per persoon)

Tapasbord (+2€ per pers.)

Vitello tonato met aangepaste garnituur 

Tomaat mozarella

Gedroogde parmaham (Piotossini) met meloen

Toscaanse wijnsalami met zongedroogde tomaten

Rundscarpaccio

Tomaat garnaal (+3€ per pers.) 

Gerookte zalm met ajuinsnippers  (+2€ per pers.)

2 Italiaanse pastasalades 

Om Italië helemaal op uw bord te brengen wordt alles gegarnierd met verse groenten en fruit

Back to Top