Vers vlees, zonder tussenpersonen.
Plaats nu uw bestelling.

09 369 03 46

Lekker vlees voor uw barbecue

Hartje zomer: met een tikkeltje geluk is de zon al weken van de partij. Hoog tijd om de barbecue in Wetteren weer boven te halen. Voor het vlees kunt u terecht bij Keurslager Schalck. Trommel vrienden en familie op en laat het roosteren een aanvang nemen.

Onze tips

Begin pas te roosteren als alle vlammen weg zijn en de houtskool roodgloeiend is. Als er tijdens het roosteren toch vlammen ontstaan, leg dan het vlees op een aluminiumfolie of een bakschoteltje. Laat de vlammen nooit met het vlees in contact komen.
Dep het vlees voor u het op de rooster legt. Prik niet in het vlees. Zo blijft het lekker sappig. Gebruik bij voorkeur een vleestang. Voeg pas na het roosteren peper en zout toe. Bewaar het vlees, de groenten en de sausjes altijd op een koele plaats.

Ons aanbod

Alles zelf te kiezen: gekruid, gemarineerd of op natuurlijke wijze. Alles kan ook feestelijk op schotels gelegd worden.
Vurige aperitiefhapjes:

  • Kippendrums
  • Varkensribbetjes of sparerib
  • Kleine kipsaté
  • Grillworst

Varkensvlees

  • BBQ-worst, een specialiteit van uw keurslager
  • Casselerrib
  • Grillworst
  • Sparerib
  • Gemarineerd vleesribbetje
  • Varkenshaasje
  • Exclusief: fijne varkensmedaillon
  • Specialiteit van het huis: Roze bighammetjes
  • Witte worst

Kip

  • Gemarineerde kipfilet met ananas
  • Kipsaté
  • Kippenboutjes

Rundsvlees

  • Steak Medaillon d'Or
  • Chateaubriand
  • Specialiteit: Entrecôte wit/blauw (met of zonder filet)

Kalfsvlees

  • Kalfsmignon
  • Chipolata
  • Nieuw: "Milano" medaillon

Lamsvlees

  • Merguezeworst
  • Lamskroon

Scampibrochette

Voor bij de barbecue

  • Pastasalade
  • Nieuw: "kilo killer" salade
  • Tomatensalade in vinaigrette
  • Komkommersalade
  • Rauwkostsalade
  • Aardappelsalade
  • Krielpatat
  • Nieuw: barbecuepatat met lookboter

Groot assortiment verse sauzen, koud en warm

Aangepaste witte of rode wijn! Ook te verkrijgen: koude schotels met fris en vers fruit (bestel enkele dagen vooraf).